Üres a kosár!
Bejelentkezés / Regisztráció

HírekSerlegvacsora beszámoló
 Nagy megtiszteltetéssel vettünk részt, idén is az arany-és ezüstmûvesek által szervezett Serlegvacsorán.
BERLIN WORLD MONEY FAIR 2018
Február 2-4. között került megrendezésre, hatalmas érdeklõdés mellett a WMF ’18 kiállítás a 47. World Money Fair az ESTREL kongresszusi központban Berlinben.
Esküvõre készülve
Talán az egyik legismertebb, a mai napig tartott szokás, hogy az esküvõ napján a menyasszony magán visel valami régit, valami újat, valami kölcsönkértet és valami kéket. A régi dolog hagyományosan a cipõ volt, az új pedig szinte bármi lehetett. Szerencsésnek tartották, ha a kölcsönkért tárgy egy fátyol, amelyet egy olyan menyasszony viselt, aki azóta boldog házasságban él. A kék pedig a szerelem színe, az állandóság és a hûség szimbóluma, általában a harisnyatartón fordult elõ.
Készüljön velünk az esküvõi idõszakra
Május - Június az esküvõk idõszaka, a 2016-ban tartott eljegyzések, hamarosan beérnek és összekötik sorsukat a fiatalok
Inhorgenta 2017
Münchenben jártunk Németország legnagyobb ékszer-és órakiállításán az INHORGENTA-n. Mint doboz és installáció nagykereskedõk találkoztunk legfontosabb beszállító partnereinkkel, hogy megismerkedjünk az új trendekkel és divatirányzatokkal, hogy Önök részére a jövõben is innovatív megoldásokat tudjunk ajánlani ékszerek, órák érmék kisebb reklámajándékok színvonalas csomagolásához.
Karikagyûrûs és gyûrûs dobozok
Karikagyûrûs és gyûrûs dobozaink megtekinthetõk webáruházunkban, vagy a 1089 Bláthy Ottó utca 4-8 szám alatti bemutatótermünkben.